Geplaatst op Geef een reactie

Gamefair Vlaanderen

Gamefair

Gamefair Vlaanderen, deze jaarlijkse fair zal voor alle buitenmensen hét ontmoetingspunt van het jaar worden. Een evenement waar u gegarandeerd een mooi weekend gaat beleven te beginnen in 2022. Dit is dan het laatste weekend van mei.

De organisatie van de Nederlandse Jacht & Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen. Met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd. Die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland. Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven. Vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt er wildburgers en frieten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden/demo’s voor de echte Pit Masters.

Hubertus Vereniging Vlaanderen

Hubertus Vereniging Vlaanderen, dé belangenbehartiger van de jachtsector, zal aanwezig zijn met een ruime en gezellige stand, waar (toekomstige) leden, jonge jagers en wildbeheerders elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en een babbel. Daarnaast ook de perfecte gelegenheid om de bestuurders en HVV-medewerkers in persoon te ontmoeten.

Ook Jagersliga, de nieuwe heel snel groeiende belangenbehartiger van de jachtsector zal uiteraard aanwezig zijn! Met een aparte en frisse benadering (zoals we van hen gewend zijn) zullen zij present zijn op de beurs. Jagersliga roept alle jagers op om naar Duras te komen om kennis te maken met deze positieve, constructieve en proactieve vereniging!

 

De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen u massaal te mogen ontmoeten op kasteel Duras!

Geef een reactie