Gratis bezorgen in Balkbrug, Dedemsvaart, Dalfsen, en Ommen.

Probeer ook eens onze Port

Ook per fles te bestellen

Een fles wijn cadeau versturen, vraag naar de mogelijkheden. 

Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud
Lavinos
  • Rode wijn
        • Landen
          • Italië
          • Spanje
          • Frankrijk
          • Zuid-Afrika
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Ridgeback Wines
          • Vetrère
          • Bodegas Arraez
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoort
          • Merlot
          • Shiraz
          • Tempranillo
          • Cabernet Sauvignon
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Witte wijn
        • Landen
          • Italië
          • Portugal
          • Spanje
          • Frankrijk
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Ridgeback Wines
          • Cantine Riondo
          • Domaine de la Provenquière
          • Cuatro Rayas
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoorten
          • Chardonnay
          • Sauvignon Blanc
          • Viognier
          • Verdejo
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Rosé wijn
        • Landen
          • Frankrijk
          • Spanje
          • Italië
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Bodegas Otero
          • Vetrère
          • Ridgeback Wines
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoorten
          • Tempranillo
          • Cabernet Franc
          • Negroamaro
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Mousserende wijn
        • Landen
          • Frankrijk
          • Italië
          • Spanje
          • Alle landen
        • Wijnhuizen
          • Cantine Riondo
          • Chassenay d'Arce
          • Waris & Hubert
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 mousserende wijn
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
        • Druivensoorten
          • Chardonnay
          • Glera
          • Pinot Noir
          • Raboso
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Dessert wijn
        • Landen
          • Portugal
          • Oostenrijk
          • Zuid-Afrika
          • Alle landen
        • Wijnhuis
          • Catherine Marshall Wines
          • Quinta do Cadão
          • Weingut Schwarzböck
          • Alle wijnhuizen
        • Onze best sellers
          • Top 5 rode wijn
          • Top 5 witte wijn
          • Top 5 rosé wijn
          • Top 5 mousserende wijn
        • Druivensoort
          • Moscatel Galego
          • Riesling
          • Merlot
          • Alle druiven
        • Speciaal
          • De Grote HamersmaHarold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Harold Hamersma is weer druk bezig geweest met het proeven en beoordelen van onze wijnen bij De Grote Hamersma En wat een mooie woorden en scores. Wij zetten de recentelijk beoordeelde wijnen hieronder graag overzichtelijk voor je op een rijtje.
          • Biologisch
          • Aanbiedingen
          • PortPort en de Douro Port wordt gemaakt in de Douro-vallei, in het noorden van Portugal. De wijngaarden liggen op steile terrasvormige hellingen langs de rivier de Douro die het gebied van oost naar west doorkruist. In het Douro gebied staat een veelheid aan druivenrassen aangeplant, met name tinta roriz, tinta barroca, touriga francesa en touriga nacional, dé druiven voor port. Hoe wordt port gemaakt Eerst wordt er een ‘gewone’ stille wijn gemaakt. Dat gebeurt echter op een speciale manier. Het is namelijk de bedoeling zoveel mogelijk kleur en aroma’s aan de schillen te onttrekken. Dat doet men door de druiven ‘met de voeten te treden’. De hele trossen worden na de oogst in grote stenen bakken, de zogenaamde lagares, verzameld. Gedurende minimaal twee uur lopen mensen op hun blote voeten en arm in arm in een ritmisch tempo door de lagares waardoor de druiven op een zachte manier openbarsten en de schillen hun kleur afgeven aan het sap. Opzwepende muziek zorgt er mede voor dat het werk in de Lagares wordt volgehouden. Er zijn wijnhuizen zie hiervoor een modern mechanisch systeem hebben aangeschaft. Ook zijn er wijnhuizen die beiden gebruiken: de lagares voor hun top-ports en het mechanische systeem voor…
          • SherrySherry drinken moet je leren. Waarom dat zo nodig moet? Omdat het gewoon belachelijk lekker is. En bovendien de perfecte begeleider aan tafel. Spannend, want als je deze Andalusische wijn eenmaal snapt, is er geen weg meer terug. Sherry is gewoon wijn. Dus 100% van druiven gemaakt. Meestal van de witte palominodruif. Zoete sherry komt van de pedro ximénez (PX) of moscatel. Sherry wordt weliswaar versterkt, maar de lichtere stijlen hebben toch maar zo’n 15% alcohol. Te vergelijken met stevige rode wijn. Het grootste verschil zit ‘m vooral in de mysterieuze rijping in een stapel vaten, het zogenaamde solerasysteem.
          • LikeurLikeur is van oorsprong een kruidendrank die vaak gedronken werd vanwege zijn geneeskrachtige werking. Tegenwoordig wordt likeur gedronken als alcoholische drank in cocktails, mixen en als digestief. De naam likeur komt van het Italiaanse woord ‘liquefare’ wat vloeibaar maken betekent. Er zijn vele soorten likeur: vruchten-, noten-, koffie-, cream- en whiskylikeur.
          • VermouthWat is vermout ook alweer? Vermout is een versterkte en gearomatiseerde wijn met een alcoholpercentage tussen de 14,5 en 21% alcohol. Meestal gemaakt van witte druiven. Het bekendste merk is Martini, maar laat die alsjeblieft staan. Er zijn een paar richtlijnen waar de vermoutmaker zich aan moet houden. Minimaal driekwart van de vermout moet uit wijn bestaan. Verder wordt er altijd alsem toegevoegd. Je weet wel, dat goedje wat je ook absint vindt. Er zijn honderden soorten alsem. Welke de vermoutmaker gebruikt of hoeveel, mag hij zelf weten. Ook kent elke vermout zijn eigen geheime mix van botanicals. Veel gebruikte kruiden en planten zijn gember, kamille, vanille, lavendel, korianderzaad en kardemom.
        • Delicatessen
          • Saucissons
        • Geschenken
          • AccessoiresHier vind je diverse wijnaccessoires je treft en zeer assortiment van producten aan, die het genieten van een goed glas wijn tot een bijzondere ervaring maken.
          • VerpakkingenZoekt u een cadeau voor een verjaardag, voor Vaderdag, Moederdag of zomaar als bedankje? Dan kunt u bij thewineshop.nl uw fles wijn laten verpakken in een originele en opvallende verpakking. Zo kunt u familie, collega’s vrienden verassen met een leuk cadeau en ziet het er ook nog feestelijk uit. Bij thewinesshop.nl kunt u cadeauverpakkingen online bestellen voor wijnen en champagnes.
          • WijngeschenkenDe zoektocht naar het ideale wijngeschenk is een uitdagende opgave. Zoveel mensen, zoveel wensen. U wilt natuurlijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt door het geschenk wat ze ontvangen. Een onmogelijke opgave? Niet bij ons. Wij zorgen ervoor dat u de goede keuze kan maken. Om dit mogelijk te maken hebben we een uitgebreid assortiment pakketten waar voor iedereen een geschikt pakket te vinden is.
  • Nieuws
  • Contact
        • Over ons
  • Home
  • Afrekenen
  • Algemene voorwaarden
  • Alle druiven
  • Alle landen
  • Alle wijnhuizen
  • Contact
  • Klachten & Garantie
  • Levering & Verzendkosten
  • Mijn account
  • Nieuwe wijnen
  • Nieuws
  • Over ons
  • Privacy statement
  • Proefpakketten
  • Retourneren
  • Top 5 mousserende wijn
  • Top 5 rode wijn
  • Top 5 rosé wijn
  • Top 5 witte wijn
  • Winkel
  • Winkelmand
  • Wishlist
  • €0,00 0 artikelen
Home / Winkelmand

Winkelmand

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Contact informatie

Rollepaal 9 C
7701 BR Dedemsvaart
(is warehouse geen kantoor adres)

Tel: 0523 22 51 06
Mail: info@lavinos.nl

KVK 50422049
BTW NL822736184.b01

Klantenservice

Levering & Verzendkosten
Retourneren
Klachten & Garantie
Algemene voorwaarden
Privacy statement

Alle landen
Alle druiven
Alle wijnhuizen

18+-check bij aflevering

Veilig betalen

© Lavinos 2023
Gebouwd met Storefront & WooCommerce.
  • Mijn account
  • Zoeken
  • Winkelwagen 0