Pigbull & Friends

PigBull & Friends

PigBull & Friends, onze filosofie is heel rechttoe rechtaan. Wij vinden dat wijn er is om van te genieten en te delen met goede vrienden en familie, lekker eten en bij goede gelegenheden. We brengen een eigentijdse stijl en geweldige kwaliteit voor een bescheiden prijs in een leuk concept om jou en je vrienden te laten glimlachen.

PigBull & Friends de beste dingen in het leven zijn tenslotte de simpele dingen… toch? Ecologisch gezien gebruiken we lichtgewicht flessen en halen we wijnen uit wijngaarden die minimaal gebruik maken van pesticiden. Het bottelen gebeurt in een programma om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Out-of-the-box

Ik wilde iets anders, leuk, aantrekkelijk, modern, eenvoudig maar stijlvol en creatief. Out-of-the-box denken leidde al snel tot enkele ideeën, rekening houdend met een milde link naar eten of keuken. Wat als de druivensoort het geluid zou uitdrukken dat het dier maakt? Het duurde niet lang voordat ik een merlot met een varken bedacht om mijn Merloink-knor te maken. Voor een populaire witte Sauvignon Blanc en vis resulteerde dit in Sauvignon Blub. Mijn team van 2, Pig-Bull & Friends zag het daglicht. En ze komen jouw kant op!

Wijngebied: Languedoc-Roussillon

HOE ZIT HET MET ONZE WIJNEN ?

We houden dingen leuk, cool, lekker en eenvoudig. We werken aan zeer bekende druivensoorten die de meeste smaakpapillen van mensen dekken. Al onze wijnen hebben een schroefdop om de frisheid van de wijn te garanderen, kurkgeur te voorkomen en het leven comfortabel te maken. Geen behoefte aan een kurkentrekker, u zult onze flessen altijd gemakkelijk kunnen openen. Alle wijnen zijn ok voor veganisten, we gebruiken geen dierlijke producten tijdens de productie. De wijnen zijn zeer uitgebalanceerd en hebben genoeg zuurgraad, smaak en kracht als aanvulling op uw heerlijke gerechten. Kijk op elke wijnpagina voor suggesties en serveertemperatuur. We raden aan om van onze wijnen te genieten terwijl ze jong, speels en levendig zijn.

WAAR KOMEN DE WIJNEN VANDAAN

Al onze wijnen komen uit het zuiden van Frankrijk, Languedoc-Roussillon. We gaan rond in het gebied van Minervois waar het warm en zonnig is, maar waar men ’s avonds of’ s nachts nog steeds van een koele wind kan genieten. Met deze combinatie kunnen druiven goed groeien en tegelijkertijd hun frisse knapperige karakter behouden.

Wijngebied Languedoc-Roussillon

Bekijk dit wijnhuis

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten