De Andres Sisters

De Andres Sisters

De Andres Sisters, Ruth stond altijd bekend om haar brutale reukvermogen. Immers wie had gedacht dat dit later een van hun professionele gereedschappen zou worden? Werken heeft me laten zien dat ik een talent heb om het buitengewone naar boven te halen. Zij behaalde een graad in scheikunde (Universiteit van Oviedo) en oenologie (Universiteit van Valladolid). Tot slot studeerde ze ook postdoctorale graad aan de Universiteit van Burdeos.

Ana heeft een sterk karakter en een ijzeren wil. Ze is altijd de grote verdediger van verloren zaken geweest. Vandaar dat na verloop van tijd haar felheid, naar een volhardende en georganiseerde baan leidde. Licentiaat in psychologie (Universiteit van Salamanca) en arbeidswetenschap. Bovendien heeft zij gestudeerd aan de Universiteit van Turku (Finland) en de Universiteit van Green Bay (VS).

Masia Puigmolto is een oude boerderij in Castellet en Gornal (Penedes) gebouwd in 1186. Deze wijngaard bestaat uit 48 hc. Kleigrond en een laag organisch materiaal en krijt dat de zuurgraad. Omdat dit   noodzakelijk is om de frisse smaak van onze cava’s te behouden. De Masia is een traditioneel Catalaanse boerderij. Daarin bevind zich nu een een moderne wijnmakerij. Met kegelvormige roestvrijstalen tanks. Bovendien ook koude apparatuur en alle moderne technologie. Die zijn nodig is om kwaliteit cava te kunnen maken. Het wijnhuis is een indrukwekkend en uniek gebouw. Deze is koepelvormig gaat 10 meter diep de grond. Zo hebben ze het hele jaar door een natuurlijke constante temperatuur die dit mogelijk maakt.

We maken unieke wijnen van ongewone druiven uit Spaanse wijngaarden om nieuwe trends in de wijnindustrie te creëren.

Wijngebied: Penedes

Naar het Wijnhuis

Enig resultaat

Enig resultaat