Geplaatst op Geef een reactie

Spirit of Winter

Spirit of Winter

SPIRIT OF WINTER WEER TERUG IN NOVEMBER!

 

Van 16 tm 20 november, dat wordt weer genieten van de winterse warme gezelligheid met duizenden lichtjes en knapperende vuurtjes in de lanen van Paleis Het Loo!
Vijf dagen lang heerlijk flaneren langs mooie stands, een koffietje doen in het HofCafé of een inspirerende workshop bezoeken, schuif aan bij ‘live cooking’ demo in de HofKeuken of de altijd sprankelende ‘live music act’ van RubiaMorena…  En natuurlijk ‘shop till you drop’ bij onze ruim 110 specialisten, smaakmakers en trendsetters, die je het beste tonen van wat ze in huis hebben!

Dus remember, remember Spirit of Winter is weer in november!

Hoe heurt ’t eigenlijk’ door Butler Paul in de ‘HofKeuken’

Sabreer demonstratie door Butler Paul!

Butler Paul laat zien hoe je een fles Champagne sabreert met een sabel en als je ‘durft’ mag je dat samen met hem doen! En natuurlijk mag je daarna genieten van een wel verdiend glas Champagne!

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 sloot Paul met Merit ‘The International Butler Academy’ af! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique en o.a.optredens voor TV is Paul ook verbonden aan ‘The International Guild of Professional Butlers’. Paul gaat je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert het sabreren van een fles champagne met een sabel. Over zijn clientèle is butler Paul uiterst discreet maar verder mag je hem alles vragen! En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

Openingstijden

Woensdag 16 november     van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag 17 november    van 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 18 november           van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 19 november        van 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 20 november          van 10.00 tot 17.00 uur

 

Geef een reactie