Geplaatst op Geef een reactie

Kelderrestanten Verkoop

kelderrestanten verkoop

Op zaterdag 26 november hebben wij weer een kelderrestanten verkoop op de bekende locatie. Laatste kans op de mooiste flessen tegen een zeer scherpe prijs.

Wij nodigen u uit eens te grasduinen in onze kelderrestanten opruiming Het gaat om courante wijnen met echte kortingen die normaal in ons assortiment zitten.

Mail ons voor de bestellijst info@thewineshop.nl. Reseveren dat mag ons afhaal locatie is Dedemsvaart.

Gevonden wijn parels en Kelderrestanten verkoop.

Wij zijn gestart met The Wine shop.nl zodat wij onze  gevonden schatten met jullie kan delen. Wij sta niet alleen bekend om de juiste prijs kwaliteitsverhouding, maar ook als  liefhebber van onbekende authentieke druivenrassen. Zo ben zijn wij constant op zoek naar nieuwe wijnhuizen van kleinere authentieke wijnproducenten. Wij probeer ons assortiment  regelmatig aan te passen. Wij zien jullie graag op 26 november in Dedemsvaart

Cadeau

Uiteraard is het mogelijk de wijnen online via van The Wine shop cadeau te doen aan familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties.

Wijnproeverijen op locatie behoort ook tot de mogelijkheid, neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Volgt  ons al op Social Media?

 

 

Geef een reactie