Geplaatst op Geef een reactie

Kerstfair Huisdoorn

Kerstfair Huis Doorn

Heerlijk Kerstshoppen bij Kerstfair Huisdoorn

Remember, remember 3 t/m 6 november!  The most wonderful time of the year’ met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! In de lanen van Huis Doorn tonen ruim 90 smaakmakers, sfeermakers & vakmensen het beste van wat ze in huis hebben. Ga heerlijk flaneren en laat je inspireren. En na het ’shop till you drop’ is er natuurlijk warme witte huisgemaakte glühwein bij onze stand of bij de collega´s standhouders chocolademelk met slagroom of een vers gemaakte lunchsnack of…

Huisband RubiaMorena

Met de huisband RubiaMorena verrast je elke jaar weer met een nieuwe ‘walking act’! Kissing under the Mistletoe…

Hoe heurt ’t eigenlijk’ door Butler Paul in de ‘HofKeuken’ op het KerstFair HuisDoorn terrein.

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 sloot Paul met Merit ‘The International Butler Academy’ af! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique en o.a.optredens voor TV is Paul ook verbonden aan ‘The International Guild of Professional Butlers’. Paul gaat je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert het sabreren van een fles champagne met een sabel. Over zijn clientèle is butler Paul uiterst discreet maar verder mag je hem alles vragen! En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

Donderdag 3 nov.  11.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 4 nov.          11.00 tot 20.00 uur

(16.00 tot 20.00 uur KerstFair By Night)

Zaterdag 5 nov.       11.00 tot 20.00 uur

(16.00 tot 20.00 uur KerstFair By Night)

Zondag 6 nov.          11.00 tot 18.00 uur

Geef een reactie