Geplaatst op Geef een reactie

Bos Fair Doornse Gat

Bos Fair Doornse Gat

3 september van 10 tot 16 uur:  Al jaren is de Bos Fair een begrip in Midden Nederland dit keer wordt de gehouden in Bos Fair in Doornse Gat.  Het grootste, gezelligste en leukste Lifestyle-Brocante-Food evenement is op verschillende mooie locaties te vinden. Helaas kwamen de plannen voor 2020 én 2021 in het water te vallen door het coronavirus wat uitbrak.

Maar gelukkig kunnen we nu eindelijk zeggen dat we in 2022 de Bos Fair door kunnen laten gaan.

Op 11 juni 2022  was eindelijk weer de eerste editie van 2022 weer in het Doornse Gat geweest. En wat was het een feestje!

En daarom gaan we op 3 september 2022 nog een keer door! Shoppen voor het najaar. De mooiste najaarscollecties vind je op de Bos Fair Doornse gat! Dus wees erbij!

Over Karsten & Konings

Met hun gezamenlijke passie voor styling, events en food was een samenwerking een logische stap. Chantal en Gerlinde zijn gedreven, enthousiast en vullen elkaar feilloos aan. Ze organiseren met hun bedrijf Karsten&Konings Events al jaren niet alleen de leukste evenementen maar zijn ook constant bezig met het vernieuwen en het verzinnen van mooie concepten op het gebied van evenementen en lifestyle.

“Of het nu gaat om het bedenken, adviseren, organiseren of de styling van een evenement, elk onderdeel wordt tot in detail uitgewerkt. En met oog voor kwaliteit en sfeer zorgen wij voor een onvergetelijke dag.” September van

Geef een antwoord