Geplaatst op Geef een reactie

Ridgeback wijn en RRCN

Ridgeback wijn en RRCN

Wat hebben Ridgeback wijn en RRCN gemeen met elkaar? Bij deze schow worden de Ridgeback honden gekeurd en Ridgeback wijnen geproeft en verkocht. Zien wij jullie bij onze stand met Ridgeback wijnen?

Op Zondag 24 april 2022 op de terreinen van Manege de Fruithof te Heteren vanaf 10.00 uur
Jaarlijks organiseert de RRCN een Jonge hondendag (voorheen nakomelingendag). Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de RRCN. 
De JHD is geen officiële show maar de honden worden wel beoordeeld door officiële keurmeesters.
Opgeroepen worden alle ridgebacks met stamboom, geboren tussen ‘1 mei 2018 tot en met 30 april 2021’Op deze dag kunt u deelnemen aan vele leuke activiteiten en workshops.

Belangrijk is de Nakomelingendag (NKD) waarbij het accent ligt op het keuren van nesten in plaats van de individuele hond.

Ridgeback Wines

Ridgeback Wines wijnbedrijf wordt omringd door de ruige pracht van de Paarl bergen. Het wijnbedrijf van Ridgeback Wines is uitgestrekt over een gebied van 70 hectare. Bovendien worden de wijngaarden worden gezien als een van de mooiste uit deze omgeving. Alle inspanningen worden geleverd om het rijke erfgoed van het platteland te borgen.

Uit alles blijkt dat Ridgeback wijnhuis behoort tot de beste in de West Kaap. Bovendien wordt er veel werk gestoken om de kwaliteit van de druiven te verbeteren. De Noord-Zuid gelegen wijngaarden zijn verticaal geleggen. De wijnstokken groeien in een Clovely en Oakleaf bodem. Alle druiven worden met de hand geplukt. De druiven worden pas geplukt zodra ze hun optimale rijpheid hebben bereikt. Maar bij voorkeur in de nacht.

Bovendien produceert  Zuid-Afrikaanse wijnbedrijf Ridgeback haar topwijnen onder drie merken. Het premium merk Ridgeback Wines dat staat voor topkwaliteit rode en witte wijn. Het Vansha label staat voor top kwaliteit blends. Omdat er veel vraag was naar betaalbare wijnen van dit huis werd het label Lion Hounds geboren.

 

Geef een reactie