Geplaatst op Geef een reactie

Muscat Volcanico

Muscat Volcanico

Muscat Volcanico

Quinta de Aves Muscat Volcanico gemaakt van 100% Moscatel de grano menudo. De wijn is gemaakt van overrijpe druiven die zorgen voor een volzoete smaak en een geweldige aanwezigheid van fruit, maar toch met een evenwichtige zuurgraad. Deze wijn harmonieert vooral met desserts met tropisch fruit en is ook heerlijk als aperitief.

Deze Vulcanico Muscat debuteerde voor het eerst in een wedstrijd. Dit keer met de hoogste score van het jaar op @wineup.es met 91.15 PUNTEN!
Muscat Volcánico premiere bij gidsen en wedstrijden was geweldig. In deze gelegenheid met onze hoogste score van het jaar bij WINE UP met 91,15 PUNTEN!

Vijfde Vogel

De naam van ons wijnhuis komt van de zeer bijzondere omgeving waarin het landgoed zich bevindt. “Quinta” verwijst naar het landhuis en Quinta de Aves. Is de thuisbasis van meer dan 100 verschillende soorten vogels. De boerderij ligt in een trekroute voor vogels, maar is ook het leefgebied van vele anderen. Dus het landschap van vogels die over de lagunes en de wijngaard vliegen, is uniek. Daarom vertegenwoordigen wij de vogels op onze etiketten en verbinden zo de wijn met de omgeving waarin de wijngaard groeit.

Onze boerderij bestaat uit 500 hectare waarvan er 85 bestemd zijn voor wijngaarden. De rest bestaat uit olijfbomen, granen en steeneikenbossen. We hebben ook een lagune in landen van vulkanische oorsprong die de omgeving en de kenmerken van onze boerderij heel bijzonder maken.

Sauvignon Blanc & Moscatel
rose
Geef een reactie