Geplaatst op Geef een reactie

Gelukkig 2022

Gelukkig 2022

Gelukkig 2022, Wij wensen jullie, geluk, liefde, vrede, zegen en gezondheid. Voor elke nieuwe dag. De wereld kalmte, eensgezindheid. ruimhartigheid, stabiliteit, tolerantie, medemenselijkheid, intimiteit en saamhorigheid.

Gelukkig 2022 starten we dit jaar met: 

De Andres Sisters Cava Can Xa brut

De Andres Sisters Cava Can Xa brut, deze Cava van de Andres Sisters Brut, is droog en fruitig met citroen, appel, peer, perzik, meloen en ananas. Feestelijk en culinair breed inzetbaar.

Masia Puigmolto is een oude boerderij in Castellet en Gornal (Penedes) gebouwd in 1186. Deze wijngaard bestaat uit 48 hc. Kleigrond en een laag organisch materiaal en krijt dat de zuurgraad. Omdat dit  noodzakelijk is om de frisse smaak van onze cava’s te behouden. De Masia is een traditioneel Catalaanse boerderij. Daarin bevind zich nu een een moderne wijnmakerij. Met kegelvormige roestvrijstalen tanks. Bovendien ook koude apparatuur en alle moderne technologie. Die zijn nodig is om kwaliteit cava te kunnen maken.

Het wijnhuis

Het wijn is een indrukwekkend en uniek gebouw. Deze is koepelvormig gaat 10 meter diep de grond. Zo hebben ze het hele jaar door een natuurlijke constante temperatuur die dit mogelijk maakt.

We maken unieke wijnen van ongewone druiven uit Spaanse wijngaarden om nieuwe trends in de wijnindustrie te creëren.

Geef een reactie