Geplaatst op Geef een reactie

Kom je ook naar Spirit of Winter

Spirit of Winter 2021

Heerlijk ‘nazomeren’ op Spirit of Winter DE WARMSTE WINTERFAIR VAN HET LAND GAAT VOOR ÉÉN KEER NAZOMEREN

Dat kan dit jaar! Want deze betoverde buitenfair is dit jaar niet in november maar opent al op 29 september haar poorten! Het wordt een bijzondere editie niet in de laatste plaats omdat we elkaar zo lang niet gezien hebben. Stel je voor weer heerlijk te kunnen flaneren langs mooie stands, een koffietje doen op een terras of een inspirerende workshop te bezoeken en dat misschien bij de zomerse temperaturen.

In de lanen van Paleis Het Loo tonen onze specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer weer heerlijk langs de prachtige stands, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of bezoek een van de inspirerende workshops over wijn, chocola. Ga lekker lunchen in het restaurant van Paleis Het Loo de ‘Prins Hendrik Garage’ of neem voor de ‘lekkere trek’ een vers gemaakte snack bij een van de Foodtrucks.

Wij  verheugen ons erop jullie weer te mogen verwelkomen op de Spirit of Winter! Dus remember, remember 29 september t/m 3 oktober!

Voor nu zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Geef een reactie